elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'AVT col·labora amb Torreblanca per a senyalitzar tres noves rutes del Centre BTT Costa d'Azahar

L'AVT col·labora amb Torreblanca per a senyalitzar tres noves rutes del Centre BTT Costa d'Azahar

  El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit el conveni de col·laboració entre l'Agència Valenciana del Turisme i l'Ajuntament de Torreblanca per a la senyalització de tres noves rutes d'ampliació del Centre BTT Costa d'Azahar.

  Mitjançant aquest conveni, l'Agència Valenciana del Turisme contribuirà econòmicament amb 20.000 euros per a la senyalització de tres rutes d'ampliació del Centre BTT Costa d'Azahar de Torreblanca, la realització i execució de la qual correspondrà a l'ajuntament de Torreblanca.

  Aquestes noves tres rutes se sumaran a les 10 amb les quals ja compta el Centre BTT Costa d'Azahar. Les rutes estan articulades mitjançant una xarxa de circuits amb diferents nivells de dificultat i transcorren, en gran part, pels tres parcs naturals que s'integren dins d'aquest centre BTT: El Desert dels Palmes, Prat de Cabanes i Serra d'Irta.

  Aquestes rutes parteixen d'un punt d'acolliment on es pot obtenir informació detallada sobre els diferents itineraris, així com serveis complementaris tals com a lloguer de bicicletes, zona d'aparcament exclusiu, punts de llavat, dutxes, serveis i facilitant material turístic de la zona en diversos idiomes.

  Cal destacar que aquests circuits serveixen per a la realització de turisme coneixent les riqueses paisatgístiques, naturals i culturals de la zona impulsant l'ús de la bicicleta en un entorn respectuós amb el medi ambient.

  Pujar