elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP lamenta que “el PSPV recórrega a mentides per a imposar una pujada de la taxa dels fems”

El PP lamenta que “el PSPV recórrega a mentides per a imposar una pujada de la taxa dels fems”

    El defensor de Castelló del Partit Popular en la província, Mario García, ha reclamat al PSPV que rectifique "les mentides amb les quals pretenia imposar una pujada dels fems als veïns i autònoms assignats al consorci de les zones III i VIII". "Hem aconseguit posar fre a aquest contrasentit, i ara exigim que aquells els qui van assegurar que la pujada estava justificada en un suposat dèficit acumulat del consorci, reconeguen públicament que van mentir".

    L'informe que acompanya l'expedient de modificació de taxes del consorci i que aporta el contractista que explota el servei revela que durant els governs del Partit Popular "els comptes es liquidaven amb superàvit". El dèficit s'ha registrat una vegada s'ha introduït la matèria orgànica selectiva "i ha sigut en aquests dos anys quan s'ha acumulat".

    "Hem hagut de suportar arguments fal·laços utilitzats per diferents portaveus socialistes que sostenien que era aquest dèficit el que obligava a pujar les taxes". No obstant açò, "desemmascarada aquesta mentida, exigim una rectificació i reivindiquem que els qui garantien que anaven a defensar els interessos dels veïns, es posen del nostre costat i facen marxa enrere a la pujada de taxes per a ciutadans i autònoms".

    Des del Partit Popular, ha considerat García, "anem a exigir aquest dimarts que no s'impose una pujada als veïns i que els autònoms aconseguisquen una rebaixa que els ajude a continuar amb el seu negoci". Ho farem, ha assenyalat el defensor de Castelló, "perquè és evident que els qui pretenien rescatar a les persones són els mateixos als quals no els ha importat mentir per a imposar-los un 'tasazo'".

    Pujar