28 de febrer de 2020 28/2/20

El PP lamenta la imposició de nous horaris als trens del Maestrat

El PP lamenta la imposició de nous horaris als trens del Maestrat - (foto 1)
  • Clavell (PP): “Volem saber els motius d'aquesta imposició i si són canvis que es mantindran en el temps”

El Partit Popular ha lamentat hui la imposició de nous horaris als trens del Maestrat. Un canvi horari que afecta, sobretot, al primer tren que sale de Vinaròs ja que el PSOE ha decidit avançar-lo 45 minuts, amb la qual cosa el tren ix a les 5.45 hores.

Una decisió que ha generat un gran malestar entre els usuaris del tren de Vinaròs ja que suposa  modificar als usuaris d'aquest tren els seus hàbits. Davant el creixent malestar, el Partit Popular ha registrat preguntes davant el Ministeri de Foment ja que, tal com ha advertit Óscar Clavell, diputat nacional, “volem saber els motius que han portat al Govern a prendre una decisió d'aquest tipus sense consulta prèvia”.

De fet, també s'ha modificat el tren regional express del migdia que eixia a les 12.45 i que ara ho fa a les 13.11 pel que el diputat nacional ha manifestat que “volem saber els motius dels canvis i, sobretot, si seran definitius”.

El responsable del PP ha recordat hui que “des del PP vam posar en marxa la modificació de l'Obligació de Servei Públic perquè Vinaròs formara part d'aquesta xarxa” i, a més, “el PP va posar en marxa l'ampliació de trens, triplicant les freqüències de trens entre Vinaròs i Castelló” un fet històric que ha permés vertebrar la província.

En canvi, “el PP també va consignar un pla amb més de 1.000 milions d'euros destinat a canviar i millorar la maquinària i el funcionament de la xarxa de Rodalia. No obstant això, més d'un any després de gestió del PSOE el programa està bloquejat “i sembla que no tenen pressa a millorar el funcionament dels trens que, per cert, són els que més retards acumulen”.

Pujar