elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sant Jordi organitza una escola d'estiu per a garantir un estiu actiu i divertit als xiquets

L'Ajuntament de Sant Jordi organitza una escola d'estiu per a garantir un estiu actiu i divertit als xiquets
  • Iván Sánchez: “Enguany hem ampliat els serveis per a poder ajudar a les famílies amb xiquets de qualsevol edat”

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Sant Jordi organitza una escola d'estiu per a garantir un estiu actiu i divertit als xiquets - (foto 2)

L'Ajuntament de Sant Jordi ha organitzat la campanya ‘Estiu a Sant Jordi’ per a donar opcions atractives d'oci per als xiquets durant les seues vacances d'estiu, així com oferir alternatives als pares amb l'objectiu que puguen conciliar les vacances dels seus fills amb la seua activitat professional. La novetat aquest estiu és que s'amplia l'edat per a participar en les activitats estivals de l'Ajuntament, per la qual cosa ara també podran tindre activitats els joves entre 11 i 14 anys.

Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Sant Jordi, de la mà d'OCA Grup, en la qual ja s'han inscrit quasi mig centenar de xiquets de famílies del poble o d'unes altres de l'entorn o que passen a Sant Jordi les seues vacances d'estiu. Per tot just 30 euros al mes, poden inscriure a l'Ajuntament de Sant Jordi a tots els xiquets d'entre 3 i 14 anys i, de moment, són ja més de 30 els que estan apuntats a la Escola de Estiu i una quinzena els inscrits ja en la Escola Esportiva.

A més, durant el mes de juliol també s'ha posat en marxa una Ludoteca perquè els xiquets de fins a tres anys també puguen tindre activitats d'oci. Es tracta d'una nova iniciativa impulsada enguany per l'equip de Govern que s'està desenvolupant a les escoles antigues de Sant Jordi i en la qual estan participant huit xiquets del poble.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “el preu per a participar és realment simbòlic, a penes per a pagar part de les despeses, ja que el que volem és que puguen gaudir d'aquestes activitats tots els xiquets del poble. Enguany hem volgut ampliar els serveis per a ajudar a les famílies amb xiquets de quasi qualsevol edat, especialment amb la ludoteca, que està oberta als més xicotets”

“Aquestes activitats estan pensades per professionals per a garantir un estiu lúdic i educatiu als menors, alhora que intentem ajudar els pares a conciliar la vida familiar i professional. A més, en tot moment s'han de complir les mesures de seguretat sanitària vigent”, ha explicat Iván Sánchez.

Escola d’Estiu, Escola Esportiva i Ludoteca

D'aquesta manera, s'han activat dues escoles diferents. D'una banda, està la Escola d’Estiu, per a xiquets de 3 a 10 anys, i la Escola Esportiva, per a joves d'11 a 14 anys. La Escola d’Estiu inclou activitats formatives i d'oci amb realitat virtual, també classes de robòtica educativa, activitats divertides a l'aire lliure i jocs divertits amb aigua, per a contrarestar la calor de l'estiu.

Per part seua, la Escola Esportiva inclou esports aquàtics, activitats d'oci educatiu, esports individuals i d'equip, classes d'expressió corporal com poden ser teatre i ball urbà, així com e-*esports, que inclou jocs virtuals amb material tècnic d'última generació.

Quant a la Ludoteca, que ocupa les escoles antigues de Sant Jordi, té activitats atractives per als més xicotets, fins a tres anys, i que els ajuden a desenvolupar diferents habilitats, a més de rebre classes per part de professorat especialitzat. Les inscripcions encara estan obertes, per la qual cosa poden informar-se bé a l'Ajuntament o bé en el telèfon 964499001.

Pujar