elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Ribesalbes sol·licitarà un Menjador Escolar per al CEIP Riu Millars

L'Ajuntament de Ribesalbes sol·licitarà un Menjador Escolar per al CEIP Riu Millars

  El director territorial d'Educació, Alfred Remolar Franch, ha visitat aquest dijous, 19 de novembre, al costat de l'alcalde de Ribesalbes, César Pallarés Torres, les instal·lacions del CEIP Riu Millars, “per a avaluar les necessitats del centre i establir un programa d'actuació”, segons indica Pallarés.

  L'alcalde va sol·licitar ja fa temps la construcció d'un gimnàs dins del Pla Edificant, petició que està pendent de resolució, i a la qual es vol afegir un menjador escolar, "una demanda que cada vegada sol·liciten més mares i pares de l'alumnat per a una millor conciliació de la vida laboral i familiar", assenyala el primer edil.

  A més, acompanyats del director del centre, Salvador Alós, han visitat les obres de la ‘auleta’ per a alumnat de 2 anys que porta operativa des de setembre i la construcció del qual va finançar l'Ajuntament de Ribesalbes amb 20.000 euros i a la qual la Conselleria va dotar d'un educador, “valorant molt positivament el resultat”, segons l'alcalde.

  El Col·legi, una prioritat

  Pallarés manifesta que des de 2015 el CEIP Riu Millars ha sigut una prioritat i que any rere any es van afegint millores en col·laboració amb la Direcció Territorial d'Educació, “que sempre ha mostrat un gran interés i una total disposició en la millora del centre educatiu i de la seua dotació. Hem d'agrair als directors territorials, tant a l'anterior, Robert Roig, com a l'actual, Alfred Remolar, el seu treball en pro de l'alumnat de Ribesalbes”, conclou el primer edil.

  Pujar