elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament manté totes les instal·lacions obertes però demana màxima precaució per a evitar contagis

L'Ajuntament manté totes les instal·lacions obertes però demana màxima precaució per a evitar contagis
  • Iván Sánchez: “Agraïsc la cura que estan tenint tots els veïns, gràcies al qual només hi ha un cas positiu”

L'Ajuntament de Sant Jordi manté totes les instal·lacions municipals obertes i tots els serveis operatius a pesar que molts municipis han decidit suspendre tota la seua activitat per l'increment de contagis pel coronavirus. L'equip de Govern, no obstant això, ha demanat a tots els veïns màxima responsabilitat i cura a l'hora d'eixir al carrer i mantindre relacionals laborals o socials.

L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha assegurat que “agraïsc la cura que estan tenint tots els veïns, gràcies al qual només tenim un cas positiu actualment en el municipi, segons he pogut confirmar aquest mateix matí. Però això no ha de fer-nos baixar la guàrdia, sinó tot el contrari, perquè els experts sanitaris estan alertant de l'increment de contagis i de les dificultats que estan tenint per a atendre tants malalts”.

Per això, Iván Sánchez Cifre sol·licita tant als veïns com als visitants que hi ha aquests dies al poble que extremen les mesures de precaució i siguen molt prudents davant el rebrot del coronavirus. L'Ajuntament ha difós a través de les seues xarxes socials el llistat de mesures aprovades per la Generalitat Valenciana, amb l'objectiu d'augmentar les restriccions i evitar la propagació de la malaltia.

Iván Sánchez ha volgut incidir en la necessitat de “ser molt acurats i evitar situacions de risc, especialment davant la saturació del sistema sanitari”. L'alcalde de Sant Jordi assegura que “és fonamental seguir els consells dels experts per a evitar contagis, protegir als nostres majors i persones en situació de risc, així com evitar una saturació encara major del centre de salut i l'hospital”.

Cal tindre en compte que l'Ajuntament ha sigut especialment sensible i ha assumit mesures d'excepció per a mantindre controlada l'expansió del coronavirus en el municipi. En aquest temps els veïns han complit amb les instruccions anunciades des de l'Ajuntament, la qual cosa ha ajudat decisivament a evitar de moment una propagació que sí que s'està produint en altres zones.

Entre altres mesures, l'alcalde Iván Sánchez ha intensificat la neteja en tots els establiments públics, comerços, bars, espais públics i contenidors. A més, també s'està netejant tant el casc central del municipi, com a Panoràmica.

L'alcalde ha assegurat que “des de l'Ajuntament estem treballant intensament per a minimitzar el risc de contagi, però els veïns s'estan portant de manera exemplar. De totes maneres, no hem de relaxar-nos i hem de continuar prenent totes les mesures de precaució recomanades pels especialistes, perquè aquesta malaltia no admet distraccions”.

L'Ajuntament de Sant Jordi manté operatius tots els serveis essencials i ofereix informació de manera fluida perquè els veïns del municipi sàpien en tot moment quines novetats puguen sorgir.

𝗡𝘂𝗲𝘃𝗮𝘀 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗱𝗮𝘀 #𝗖𝗢𝗩𝗜𝗗𝟭𝟵

😷 Compartim amb tots els veïns i veïnes de Sant Jordi les noves mesures d'aplicació en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, que entraran en funcionament el dia 7 de gener i continuaran vigents fins al dia 31 del mateix mes.

🚷 Confinament perimetral de tota la Comunitat.

🚗 Mobilitat nocturna: fins a les 22 h.

🍽 Hostaleria: 4 persones per taula, tancament a les 17 h.

🚭 No es permet fumar a les terrasses.

🥖Aforament comerços: 30%, excepte els essencials que és al 50%.

👩‍👧Trobades socials o familiars: 6 persones.

L'Ajuntament de Sant Jordi continuarà treballant per la salut i el benestar de tots els veïns i veïnes de la localitat, a qui se'ls prega continuar amb les mesures habituals de màscara, higiene de mans distanciament social pel bé de tot el municipi.

Pujar