24 de setembre de 2020 24/9/20

L'Ajuntament facilita el certificat d'empadronament a través de la web municipal

  • Els interessats poden tramitar aquest certificat accedint a l'Administració Electrònica

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà facilita la tramitació del certificat d'empadronament a través de la web municipal amb l'objectiu d'oferir noves eines digitals que resulten útils per als veïns i veïnes, així com potenciar l'accessibilitat dels serveis administratius municipals.

Els interessats i interessades poden tramitar aquest certificat accedint a l'Administració Electrònica de la web www.lescovesdevinroma.es, i a l'apartat Padró d'Habitants, gestió per a la qual es necessita disposar del certificat digital o DNI electrònic.

L'actualització de la web del consistori està permetent millorar la seua accessibilitat i posar a l'abast de la ciutadania la realització de diferents tràmits, a més de potenciar la transparència a través de la publicació de documentació municipal.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que "el certificat d'empadronament és un dels tràmits més sol·licitats, per la qual cosa la seua tramitació online implica la seua obtenció d'una manera més ràpida, sense horaris ni desplaçaments. Considerem que hem de potenciar l'accessibilitat digital dels serveis municipals atenent les necessitats dels veïns i veïnes

Pujar