elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà regalarà llibres i roses als veïns i veïnes en el Dia Internacional del Llibre

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà regalarà llibres i roses als veïns i veïnes en el Dia Internacional del Llibre
  • Aquest divendres 23 d'abril s'habilitarà un punt de repartiment en l'entrada del consistori de les 9.00 a les 14.00 hores

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà celebrarà el Dia Internacional del Llibre regalant exemplars i roses als veïns i veïnes, una acció que busca commemorar aquesta jornada apropant la literatura a la ciutadania.

Seguint les mesures COVID-19 vigents, aquest divendres 23 d'abril s'habilitarà un punt de repartiment en l'entrada del consistori en horari de 9.00 a 14.00 hores, on els veïns i veïnes que s'apropen seran obsequiats amb un llibre i una rosa natural. En concret, es repartiran aquestes flors a les primeres 300 persones que acudisquen.

Així mateix, aquest divendres l'Ajuntament també entregarà 170 exemplars del conte “El descobriment de Valentina” a l'alumnat del CEIP La Moreria del municipi amb la finalitat de transmetre als xiquets i xiquetes la importància de la lectura. Concretament, aquest títol s'ha editat especialment com a proposta didàctica de suport a l'itinerari senderista de la Ruta dels Molins, de manera que la història transcorre en l'entorn natural del municipi.

L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha explicat que “hem organitzat diferents activitats per a arribar a tots els públics, ja que considerem que el Dia Internacional del Llibre és una jornada per a celebrar i per a incidir en la importància de fomentar la lectura”.

Pujar