29 de setembre de 2020 29/9/20

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i la Conselleria adequen el col·legi públic

    L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i la Conselleria d'Educació estan treballant en l'adequació de les instal·lacions del CEIP La Moreria de la població amb l'objectiu de mantenir el centre en condicions òptimes i solucionar les manques de potència del sistema elèctric.

    En les últimes setmanes s'ha renovat la instal·lació elèctrica interior, s'ha instal·lat un nou comptador independent i tecnologia led amb sensors, actuació assumida per Conselleria després de la petició del Consell Escolar del centre que aportarà una solució als problemes de la instal·lació elèctrica, a més d'afavorir un estalvi considerable en la factura.

    L'Ajuntament, que finançarà part d'aquesta actuació, també està pintant la façana del centre, així com el pati interior per a contribuir a la seua posada a punt de cara a l'inici del nou curs.

    L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha assenyalat que "després de la petició del centre, Conselleria i Ajuntament hem actuat per a solventar les deficiències de les instal·lacions i garantir el desenvolupament de l'activitat educativa en les millors condicions possibles".

    Pujar