elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de les Coves millorarà l’accessibilitat de la Casa de la Cultura

L’Ajuntament de les Coves millorarà l’accessibilitat de la Casa de la Cultura
  • S’instal·larà un ascensor per accedir a la primera planta de l’edifici i es millorarà l’accessibilitat dels banys

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obtingut una subvenció de 27.155,30€ de la Generalitat Valenciana que es destinarà a cobrir part de les obres d'accessibilitat i la instal·lació d'un ascensor a la Casa de la Cultura per a possibilitar l'accés a la planta superior de l'edifici a tot el públic.

La col·locació de l'ascensor facilitarà l'accés a totes les persones a la primera planta d'aquest edifici on es realitzen esdeveniments culturals i educatius, ja que alberga el Saló d'Actes municipal.

L'obtenció d'aquesta ajuda cobrirà el 63% de les obres previstes per a aquest edifici i la resta del cost el sufragarà l'Ajuntament. A més de la instal·lació de l'ascensor, els treballs inclouen obres d'accessibilitat dels banys de la primera planta, la col·locació d'una plataforma accessible per a l'escenari de la Saló d'Actes i la dotació de portes accessibles en els lavabos de la primera planta i les aules de la planta baixa.

L'alcaldessa del municipi, Mónica Nos, ha destacat que "és essencial que les instal·lacions de la Casa de la Cultura siguen totalment accessibles per a garantir que qualsevol persona puga assistir a les activitats que se celebren en aquest edifici municipal".

Pujar