elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Laia Vilanova liderarà la nova etapa de Més-Compromís a La Plana Baixa-Alt Millars

Laia Vilanova liderarà la nova etapa de Més-Compromís a La Plana Baixa-Alt Millars
  • Quique Castelló acompanyarà a Vilanova en aquesta nova etapa del partit a la comarca

Laia Vilanova i Quique Castelló lideraran l'executiva comarcal de Més-Compromís La Plana Baixa-Alt Millars, triada aquesta vesprada al congrés comarcal celebrat a la BUC de Vila-real. Al congrés comarcal, la militància de Més-Compromís també ha triat als nous consellers i les noves conselleres nacionals.

"Des d'un primer moment, la nostra comarca tenia clar que volíem una candidatura unitària encarregada d'aglutinar totes les sensibilitats i això és el que hem volgut fer amb la nostra proposta", ha explicat la nova Secretaria Comarcal, Laia Vilanova. Vilanova ha afirmat que "ens marquem l'objectiu d'aconseguir el diputat provincial, fet que només serà possible si donem suport als pobles i enfortim els col·lectius locals". La candidata ha assegurat que "amb Quique Castelló, i un equip totalment renovat, donarem un nou impuls a la nostra comarca i aconseguirem tot el que ens proposem".

Així doncs, la vila-realenca i l'almenarenc estaran acompanyats per membres dels col·lectius de La Vall d'Uixó, La Llosa, Fondeguilla, Betxí, Borriana, Suera i Nules. Tot i això, la voluntat de Vilanova i Castelló és sumar a més col·lectius al seu projecte.

D'aquesta manera, Guillem Roig, Gabriel Gilabert, Raül Soria, Maria José Bodí, Mari Palanques, Francesc-Miquel Fernández i Carmen San Onofre formaran part de la llista encapçalada pel tàndem Vilanova-Castelló. Es consuma així la llista de consens a la Plana Baixa-Alt Millars de cara als pròxims anys electorals.

Pujar