28 de novembre de 2020 28/11/20

La Justícia adverteix a Martí (PSPV) amb sancions si torna a saltar-se la llei

La Justícia adverteix a Martí (PSPV) amb sancions si torna a saltar-se la llei - (foto 1)
  • Vicent Sales, portavoz del PP en Diputación, lamenta “que el PSPV utilitze la institució com un 'cortijo'” i li prega que no confonga recursos públics amb les quotes del PSPV

MÉS FOTOS
La Justícia adverteix a Martí (PSPV) amb sancions si torna a saltar-se la llei - (foto 2)

La Justícia ha advertit per segona vegada consecutiva al president de la Diputació, el socialista José Martí, perquè deixe d'utilitzar els recursos de la institució en benefici de les sigles del seu partit. La resolució li adverteix, així mateix, que donada la reincident  actuació il·legal del president, la pròxima comunicació serà per a obrir-li expedient sancionador.

Així de dura s'ha mostrat la Junta Electoral de Castelló amb el PSPV després que el president haja fet paranys utilitzant la institució en benefici de les sigles del seu partit. “Quan es governa una institució no es pot confondre un organisme públic amb la seu d'un partit. I lamentablement el PSPV està demostrant que utilitza la Diputació com si fora un mas, saltant-se la llei sense complexos”.

Vicent Sales, portaveu del PP en la Diputació, ha lamentat que els qui haurien de ser garants del compliment de la llei i ser exemplars des de les institucions públiques, es dediquen a “aprofitar-se dels recursos públics de tota la província perquè els confonen amb les quotes del seu partit”.

Des del PP, “confiem que després d'aquesta segona resolució judicial que reconeix que el PSPV s'aprofita de la institució, cessament aquest ús fraudulent dels recursos públics. Perquè encara que el PSPV s'haja instal·lat en la Diputació com si fora la seu del seu partit, els recursos que maneja no són socialistes, són de tota la província”. “Per part nostra”, ha considerat Sales, “continuarem reivindicant que els més de 100 milions que té en caixa els invertisca en els 135 municipis de Castelló en lloc de gastar-los per a fer campanya per a les seues sigles”.

Pujar