elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Junts per Albocàsser-Compromís aspira a aconseguir l'alcaldia d'Albocàsser

Junts per Albocàsser-Compromís aspira a aconseguir l'alcaldia d'Albocàsser

  Joan J. Fermosell Roig, cap de llista de JPA-Compromís, presente la seua candidatura a l'alcaldia del municipi de l'Alt Maestrat.
  Fermosell suma, a l'experiència adquirida a l'ajuntament, la seua capacitat de treball, el seu esforç i una gran implicació per a aconseguir millorar Albocàsser.

  La transparència, auditant els comptes municipals, i la participació, amb la creació de diferents Consells Municipals (de la Joventut, d'Educació, Agrícola), el foment dels pressupostos participatius i la lluita contra la despoblació, seran els pilars de la seua gestió.

  Aportarà proximitat i honradesa per a aconseguir el canvi necessari en la manera de gestionar l'ajuntament.
  “És hora que prevalga l'interés comú, per damunt de personalismes. Albocàsser necessita un impuls decidit en qüestions tan importants com són la recuperació econòmica, l'educació i l'atenció a les persones majors” ha declarat l'alcaldable.

  La candidatura de JPA-Compromís està formada per “gent valenta, capaç i preparada que treballarà per fer d'Albocàsser un poble pròsper, unit, diferent” va assenyalar Fermosell.
  El candidat va acabar la seua intervenció remarcant que, si té el suport de la ciutadania “desenvoluparà un programa social, inclusiu, realista i valent que retorne a Albocàsser al lloc que li correspon.

  Pujar