elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

José Martí reivindica a Sacañet i Jérica la igualtat de serveis entre la costa i l'interior

José Martí reivindica a Sacañet i Jérica la igualtat de serveis entre la costa i l'interior
  • El president visita obres finançades amb càrrec al Pla 135 i destaca l'esforç inversor la Diputació, que enguany doblega la transferència directa de de fons a tots dos municipis respecte a 2019

MÉS FOTOS
José Martí reivindica a Sacañet i Jérica la igualtat de serveis entre la costa i l'interior - (foto 2)
José Martí reivindica a Sacañet i Jérica la igualtat de serveis entre la costa i l'interior - (foto 3)
José Martí reivindica a Sacañet i Jérica la igualtat de serveis entre la costa i l'interior - (foto 4)
José Martí reivindica a Sacañet i Jérica la igualtat de serveis entre la costa i l'interior - (foto 5)
José Martí reivindica a Sacañet i Jérica la igualtat de serveis entre la costa i l'interior - (foto 6)
José Martí reivindica a Sacañet i Jérica la igualtat de serveis entre la costa i l'interior - (foto 7)

El president de la Diputació, José Martí, i el diputat provincial de Concertació i Cooperació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, han visitat hui les poblacions de Sacañet i Jérica per a conéixer in situ obres que es financen amb el Pla 135 de 2020 que impulsa la institució provincial. En tots dos municipis han sigut rebuts pels seus alcaldes, Miguel Ángel Gámiz i Jorge Peiró.

Martí ha manifestat que "en la vespra del dia de la província és una satisfacció visitar dos pobles tan volguts com Sacañet i Jérica, perquè quan en la Diputació progressista de Castelló parlem de la província, pensem en el conjunt, en la costa i l'interior, però posant un especial èmfasi en els xicotets pobles del nostre extraordinari interior".

El president ha afegit que "la nostra vocació de treballar a favor dels pobles està donant resultats, ja que tant a Sacañet com a Jérica, enguany transferirem més del doble de recursos directes que en 2019, perquè puguen oferir més i millors serveis a la població. L'objectiu final ha de ser que la ciutadania gaudisca dels mateixos serveis, visca on viva, perquè la despoblació no siga sinònim de desigualtat". Així, enfront dels 60.900 euros que es van destinar a Sacañet en 2019, en 2021 la quantitat serà de 113.980 euros. Una cosa similar al que ocorre a Jérica, municipi en el qual es passa de 95.900 euros a 218.199 euros.

Pla 135 a Sacañet

En la localitat de Sacañet el president ha pogut comprovar com ha quedat la piscina després de les obres d'adequació que s'han realitzat, consistents en l'ampliació dels vestuaris, habilitació de rampes, substitució de closos de la zona d'accés i la col·locació de gespa artificial.

També ha visitat les millores realitzades en el frontó, amb les quals ara està en òptimes condicions i la instal·lació d'enllumenat públic en el Camí del Pou, una zona molt transitada de la localitat

Pla 135 a Jérica

Una vegada a Jérica, el president ha visitat les obres que es continuen escometent per a la rehabilitació de l'ajuntament, amb la finalitat d'adaptar-lo a la normativa vigent. L'actuació consisteix en una redistribució dels espais interiors i l'eliminació de barreres arquitectòniques.

Pujar