elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Important renovació en el PSOE per a la Diputació de Castelló: només repeteixen dos diputades

Important renovació en el PSOE per a la Diputació de Castelló: només repeteixen dos diputades
  • Samuel Falomir assumirà el càrrec de portaveu i s'envolta dels seus col·laboradors en el grup provincial

El PSPV-PSOE de la província de Castelló va aprovar ahir la llista dels diputats provincials. El secretari general i alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, assumirà el càrrec de portaveu del grup en l'oposició, després que el Partit Popular aconseguira la majoria absoluta per a la Diputació en les eleccions del passat 28 de maig.

Entre els diputats socialistes cal destacar que només repeteixen dues diputades, María Jiménez, d'Oropesa, i Ruth Sanz, de Càlig.

Cauen la resta. Des de José Martí, actual president provincial, que no repetirà en la pròxima corporació provincial, tampoc estarà Patrícia Porta, Santiago Pérez, Tania Baños, Ximo Huguet, Abel Ibáñez, Lluïsa Monferrer, Xaro Miralles, Santiago Agustí i Virginia Martí.

Falomir s'envolta dels seus col·laboradors

El secretari general del PSPV-PSOE s'ha envoltat dels seus col·laboradors en la Diputació de Castelló. Així entra José Benlloch (Vila-real), José Luis López (Castelló de la Plana) i Merche Galí (Almassora).

També formaran part del grup socialista en la Diputació, Vicent Aparisi (Borriana), Zaida Moreno (la Vall d'Uixó), Benjamí Escriche (Soneja) i Rhamsés Ripollés (Morella).

La correlació de postulants serà remesa al Comité Federal perquè faça l'informe pertinent i l'aprovació definitiva.

Pujar