1 d’octubre de 2020 1/10/20

El guanyador del Goya per la banda sonora de El Reino Oliver Arson imparteix una classe magistral en el cicle Encontres Musicals

    El guanyador d'un Goya en l'edició de 2019, Oliver Arson, serà el convidat de la sessió del cicle «Encontres musicals» que organitzat per la Universitat Jaume I de Castelló i Born! Music es realitzarà el dimarts 28 de maig de 2019 a partir de les 19.30 hores en el Menador espai cultural (Plaça Hort dels Corders, 4 de Castelló de la Plana).

    Olivier Arson explicarà el procés creatiu que hi ha darrere de la seua última banda sonora per a El Reino i la seua experiència sobre la música al cinema. Per a això, aprofundirà sobre els mètodes de composició posant l'accent principalment en la seua relació amb les imatges i el guió. La ponència finalitzarà amb un torn de preguntes on les persones assistents podran intercanviar impressions amb el compositor.

    Olivier Arson (París, 1979) és un compositor i productor francès. Compon música electrònica d'una gran potència cinemàtica amb influències que van des dels pioners del ambient fins a l'electroacústica i la música industrial. Amb el seu projecte TERRITOIRE, explora les tensions entre processos electrònics, instrumentació experimental i fragments narratius. És autor de les bandes sonores dels thrillers de Rodrigo Sorogoyen El Reino (2018) pel qual guanyà el Premi Goya a Millor Música Original, i Quien Dios Nos Perdone (2016) i la sèrie TV La Zona (Movistar+, 2017). És també fundador del segell avant-garde E/C.

    Pujar