24 de novembre de 2020 24/11/20

El Grup d'Innovació Educativa «Millorant l'educació física» de l'UJI organitza una exposició i una xarrada per a celebrar l'Any Nou Xinés

El Grup d'Innovació Educativa «Millorant l'educació física» de l'UJI organitza una exposició i una xarrada per a celebrar l'Any Nou Xinés - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Grup d'Innovació Educativa «Millorant l'educació física» de l'UJI organitza una exposició i una xarrada per a celebrar l'Any Nou Xinés - (foto 2)
  El Grup d'Innovació Educativa «Millorant l'educació física» de l'UJI organitza una exposició i una xarrada per a celebrar l'Any Nou Xinés - (foto 3)

  El Grupo d’Innovació Educativa «Millorant l’educació física», del Departament d’Educació i Didàctiques Específiques de la Universitat Jaume I, ha organitzat una exposició i una xarrada coincidint amb la celebració de l’Any Nou Xinés que s’inicia el 25 de gener de 2020.

  L’exposició, que es pot visitar al vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials fins al 31 de gener, mostra el treball realitzat en el curs en línia «El drac xinès com a recurs per a la interculturalitat», impulsat des del grup i dirigit a estudiantat de grau. Així, l’exposició mostra alguns dels dracs construïts per l’alumnat en aquest curs que té com a objectiu treballar metodologies participatives i la competència intercultural a l’escola.

  Així mateix, la mostra s’ha complementat amb una xarrada a càrrec del professor de l’UJI Vicente J. Valls sobre el drac xinés en la festa de la primavera.

  Pujar