elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gabarda: "Cs defensa un debat obert i sense imposicions en la Diputació"

Gabarda: "Cs defensa un debat obert i sense imposicions en la Diputació"

    La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Gabarda, ha manifestat que "Cs defensa un debat obert i sense imposicions en la Diputació de Castelló". Així, per a Gabarda "el ple passat es van incomplir els acords aconseguits en Junta de Portaveus sobre evitar les esmenes a la totalitat que desvirtuen el debat i la possibilitat de posicionar-se als grups polítics amb les iniciatives de l'oposició".

    "Des de Cs hem presentat una iniciativa juntament amb el PSOE i a la qual esperem s'unisquen la resta de grups polítics perquè no es torne a aplicar el corró en cap ple més, tal com es va acordar en Junta de Portaveus per tots els grups polítics", ha subratllat la diputada, al mateix temps que ha assenyalat que "quantes més iniciatives i més debat hi haja sobre les diferents sensibilitats dels partits millor per a tots els castellonencs". En aquest sentit, Gabarda ha recordat que "la presentació d'esmenes a la totalitat i de substitució és una eina legítima perquè la contempla el Reglament Orgànic, però no és ètica ni estètica, si s'ha arribat a un acord per part de tots".

    "Des de Cs en la institució provincial entenem que les esmenes són per a sumar i aportar a la idea inicial plantejada per algun partit, no per a canviar el sentit total de la proposta", ha valorat la portaveu.

    Finalment, Gabarda ha assenyalat que "el PP compta amb majoria absoluta i si no està d'acord amb una iniciativa o amb vàries pot votar en contra, i no tirarà endavant, però l'elegant seria deixar votar a la resta de grups de l'oposició les nostres iniciatives".

    Pujar