elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira Citrícola impulsa una Ruta de la Tapa per promocionar la taronja i la carxofa

    La Regidoria d'Agricultura de Torreblanca està treballant a la programació de la Fira Citrícola, esdeveniment que se celebrarà el 9 de desembre i que aquest any incorporarà nombroses novetats com una Ruta de la Tapa de la taronja i la carxofa.

    Amb el propòsit de promocionar els establiments hostalers locals, el regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, s'ha reunit amb els propietaris dels bars i restaurants per oferir-los la possibilitat de participar en aquesta Ruta de la Tapa, alhora que recollir les seves propostes.

    En aquesta II edició de la Fira Citrícola es pretenen potenciar les propostes gastronòmiques dinàmiques tals com els showcookings. A més, s'instal·larà un espai en el qual es podran torrar carxofes i es repartirà suc de taronja.

    El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que "aquesta fira és un magnífic aparador per posar en valor els nostres productes i creiem que la incorporació de novetats com la Ruta de la Tapa pot aportar-li un valor afegit capaç de dinamitzar l'economia local en aquestes dates festives.

    Pujar