elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les festes de les Coves de Vinromà arriben a la seua fi després de 10 dies amb una elevada participació en el conjunt d'actes

Les festes de les Coves de Vinromà arriben a la seua fi després de 10 dies amb una elevada participació en el conjunt d'actes
  • En l'última jornada els veïns i veïnes ha participat en la tradició de les “Corregudes de la Joia”, que han incorporat les carreres mixtes i amb patinet

MÉS FOTOS
Les festes de les Coves de Vinromà arriben a la seua fi després de 10 dies amb una elevada participació en el conjunt d'actes - (foto 2)


L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha fet un balanç ‘molt positiu’ del desenvolupament de les festes patronals en honor a l'Assumpció i Sant Roc, que han arribat a la seua fi després de 10 intensos dies marcats per una elevada participació en el conjunt d'actes programats. 

En l'última jornada grans i menuts s'han reunit en l'Av. Catalunya per a participar en la tradició de les ‘Corregudes de la Joia’, que aquest any ha incorporat les carreres mixtes i de patinet.

Els sopars populars s'han convertit en un dels esdeveniments més multitudinaris dels festejos. En concret, el sopar del primer dia de festes va congregar a 1.600 persones. La Nit de les Paelles i el sopar de pa i porta també han reunit a vora 1.200 persones.

Així mateix, els actes taurins han atret a nombrosos aficionats, sent l'Entrada Campera i el Grand Prix les propostes més participatives. De la mateixa manera, les novetats del programa han tingut gran acceptació, de manera que les activitats alternatives als bous han reunit un nombrós públic en la plaça del Mercat al llarg de les 4 jornades. 

L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha agraït el treball de totes les associacions, entitats i persones que s'han involucrat en les festes i ha destacat que ‘tanquem una setmana festiva molt participativa en la qual persones de totes les edats han pogut eixir al carrer i disfrutar. Les novetats d'aquest any també han tingut bona acceptació, per la qual cosa continuarem atenent les diferents peticions perquè tots i totes trobem propostes interessants en la programació’.

Pujar