Castellano

Espaitec llança la primera Escola Business Angels en Castelló

Espaitec llança la primera Escola Business Angels en Castelló
  • El programa és gratuït i va dirigit a inversors novells que busquen introduir-se en el món de les start-up i inversors ja en actiu

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, amb el cofinançament de la Diputació de Castelló i en col·laboració amb La Salle Campus Barcelona, llança la primera Escola Business Angels – Castellón Global Program, una activitat gratuïta que s'emmarca dins del programa d'activitats de la 9a edició del Castellón Global Program 2021, dirigit i coordinat per la Fundació General de la Universitat Jaume I, entitat gestora d’Espaitec.

El programa va dirigit a inversors novells interessats a invertir en start-up i inversors que vulguen augmentar el nivell de les seues inversions actuals, formant-los en tot el procés i facilitant la seua incorporació a xarxes de business angels.

Les places per a participar en el programa, fins a un màxim de 25, s'atorgaran per estricte ordre d'inscripció de les quals es reservaran 10 places per a inversors amb domicili social o fiscal a la província de Castelló i 5 places per a participants que pertanguen al programa AlumniSAUJI Premium.

Programa de formació

El programa de la primera Escola Business Angels – CGP 2021, coorganitzat per La Salle Campus Barcelona, constarà de 24 hores de formació virtual que es dividirà en sis sessions que es desenvoluparan de 9 a 13 hores cada divendres de l'1 d'octubre al 5 de novembre.

Els mòduls de formació seran impartits per un grup de persones expertes en xarxes de business angels, responsables de family office, entitats de venture capital, acceleradores de renom i start-up.

Durant les sessions s'abordaran els següents continguts: introducció general, dealflow i detecció d'oportunitats, procés de valoració, la inversió i seguiment i eixida. Finalment, es posarà en pràctica l'aprés en el programa mitjançant un fòrum d'inversió on les nou empreses participants en l'edició actual del Castellón Global Program 2021 presentaran el seu pla de creixement empresarial en el qual estan treballant durant els últims mesos al costat dels seus mentors i mentores.

Les persones interessades a participar-hi han d'emplenar el formulari d'inscripció en línia i adjuntar els documents sol·licitats, tal com es detalla en les bases del programa. El termini d'inscripció finalitzarà el 27 de setembre de 2021 a les 12:00 hores i, en cas que es cobrisquen les places oferides, la resta de les inscripcions passarà a formar part d'una llista d'espera que es mantindrà activa un temps màxim de 15 dies naturals.

Bases del programa

Pujar