3 de desembre de 2020 3/12/20

Ernest Blanch felicita les dones per l'èxit de les mobilitzacions del #8M

Ernest Blanch felicita les dones per l'èxit de les mobilitzacions del #8M - (foto 1)

  El secretari general del PSPV-PSOE a la província de Castelló, Ernest Blanch, ha felicitat les dones per “el rotund èxit de les mobilitzacions convocades hui amb motiu de la celebració del 8 de març”. Ho ha dit en el transcurs de la manifestació de Castelló que ha partit a les 18.00 hores de la plaça María Agustina, on ha encapçalat una nodrida representació del Partit Socialista.

  Blanch ha assenyalat que “Castelló, la Comunitat Valenciana i tota Espanya han deixat ben clar a les dretes que Espanya és feminista”. Ha afegit que “#LaEspañaQueQuieresEsFeminista, la que volem totes i tots, la que ha eixit hui al carrer per a tornar a fer història i per a cridar als quatre vents que no consentirem ni un sol pas arrere “.

  “Estem orgullosos del molt que s'ha avançat en els últims anys gràcies a les polítiques implementades des del PSOE amb els presidentes Zapatero i Sánchez i amb el President Puig, però tenim el ferm propòsit de seguir avançat perquè en el menor espai de temps possible la igualtat entre homes i dones siga total”.

  “El Partit Socialista és un partit feminista, el que en el seu moment va apostar pels drets de les dones, malgrat la irracional oposició de la dreta”.

  “Una dreta que en les seues dues versions de PP i Ciudadanos s'ha tirat en mans de la ultradreta per a accedir al poder al preu que siga, amb serioses amenaces als drets de les dones, com recentment s'ha vist a Andalusia”.

  Especialment greu resulta la decisió del Partit Popular, “que hui ha tornat a donar l'esquena a les dones d'aquest país, negant-se a participar en les manifestacions que s'han convocat en tota Espanya”.

  “Resulta incomprensible”, argumenta, “que les qui volen ser presidenta de la Comunitat Valenciana i alcaldessa de Castelló, les senyores Bonig i Carrasco, hagen acceptat la visita a la nostra ciutat del president nacional del PP, Pablo Casado, just el dia en què aquest ha decidit fer un gran lleig a les dones, donant l'ordre que ningú del PP secunde les mobilitzacions programades amb motiu del 8 de març”.

  Pujar