elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els enderrocs s'acumulen en la desembocadura del riu Millars després de la denúncia d'un nou abocament

Els enderrocs s'acumulen en la desembocadura del riu Millars després de la denúncia d'un nou abocament
  • Nou abocament d'enderrocs dins del paratge natural que atempta contra la fauna i la flora

MÉS FOTOS
Els enderrocs s'acumulen en la desembocadura del riu Millars després de la denúncia d'un nou abocament - (foto 2)

El Servei de Vigilància del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars gestionat pels ajuntaments de Vila-real, Almassora, Borriana, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana ha trobat un nou abocament d'enderrocs dins del paratge natural. La troballa s'ha localitzat a prop del pont del Camí La Cossa, el qual connecta Borriana i Almassora. Prop de 80 sacs replets de material i enderrocs han sigut abocats de forma totalment il·legal.

L'acció s'ha comunicat oficialment al Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil. Així, durant l'extracció del material s'ha trobat informació que ha servit per a identificar a les persones responsables.

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars condemna totalment aquests actes que atempten contra la fauna i la flora del paratge natural i, conjuntament, prega que no es tornen a repetir aquestes situacions perjudicials per al medi ambient i que embruten un espai de rica biodiversitat.

Pujar