4 de desembre de 2020 4/12/20

Durant l'Estat d'Alarma no hi haurà trasllats de bombers entre els parcs del Consorci Provincial per a combatre al Covid-19

Durant l'Estat d'Alarma no hi haurà trasllats de bombers entre els parcs del Consorci Provincial per a combatre al Covid-19 - (foto 1)
  • S'establiran dos grups de prefectura i es prohibiran els canvis de torns

MÉS FOTOS
Durant l'Estat d'Alarma no hi haurà trasllats de bombers entre els parcs del Consorci Provincial per a combatre al Covid-19 - (foto 2)

El Consorci Provincial de Bombers ha reunit el seu comité de crisi amb motiu de l'Estat d'Alarma decretat pel Govern d'Espanya per a combatre l'expansió del coronavirus Covid-19. Entre les decisions adoptades destaca la d'establir que cada parc de Bombers siga una unitat independent. Per tant, cadascun d'ells funcionarà únicament amb el personal que té adscrit i no hi haurà reforços de bombers procedents d'altres parcs. Tampoc es permetran desplaçaments entre parcs de sergents, caps de parcs o de personal auxiliar, excepte per raons d'urgència.

Un altre dels acords adoptats és el d'establir dos grups de prefectura per a garantir que el Consorci sempre mantindrà operatiu el comandament.

També s'ha decidit extremar les mesures de neteja i desinfecció dels centres de treball i del material que utilitza el personal del Consorci.

En la reunió del comité de crisi del Consorci Provincial de Bombers format pel diputat provincial, Abel Ibáñez, el gerent, José Miguel Palmer, l'inspector cap i l'assessora jurídica, han participat també el cap d'operacions, el cap de la secció forestal, el cap del centre de coordinació i un representant dels tècnics forestals.

Segons ha explicat el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, «el comité de crisi del Consorci adopta aquestes mesures en coherència amb el que estableix el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, en el qual es declara l'Estat d'Alarma, per a contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, a combatre l'expansió del virus perquè la seguretat i la salut dels operaris del Consorci i de tota la ciutadania de la província de Castelló és la nostra prioritat».

Pujar