22 d’octubre de 2020 22/10/20

Dotze brots, la majoria en la capital, posen en escac a la província de Castelló

Dotze brots, la majoria en la capital, posen en escac a la província de Castelló - (foto 1)
  • Suma 45 positius i una persona morta en les últimes hores

Els nous brots posen en escac a la província de Castelló, on en les últimes vint-i-quatre hores s'han detectat dotze nous brots gran part d'ells localitzats en la capital de província. A més, s'ha notificat una nova defunció a causa del coronavirus.

Així es desprén de les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat a última hora d'aquest dimecres, segons els quals el nombre total de casos positius detectats per PCR des de març ascendeix als 33.192.

De la mateixa manera, Sanitat ha comunicat la detecció de 45 nous positius des de l'última actualització. Els nous casos eleven la xifra total des de l'inici de la pandèmia fins als 3.676 casos detectats mitjançant prova PCR.

Quant als nous brots es troben localitzats en els següents municipis: Castelló de la Plana, Borriana, Morella, Moncofa, Vall d'Alba, Almassora, Teresa, i La Vall d'Uixó. Tots ells són d'origen social.

Per part seua, en aquests moments un total de 57 persones es troben ingressades als hospitals de la província de les quals 7 es troben en estat greu en les Unitats de Vigilància intensiva.

Finalment, assenyalar que continua havent-hi algun positiu en 4 residències de majors i 2 centres de persones amb diversitat funcional.

Pujar