22 d’octubre de 2020 22/10/20

La Diputació porta a terme dues obres de millora de la seguretat viària a Segorbe i Altura per un import de 180.000 euros

La Diputació porta a terme dues obres de millora de la seguretat viària a Segorbe i Altura per un import de 180.000 euros - (foto 1)
  • El diputat Ximo Huguet continua la ruta de visites per a comprovar el grau d’execució de les obres finançades pel Pla 135

MÉS FOTOS
La Diputació porta a terme dues obres de millora de la seguretat viària a Segorbe i Altura per un import de 180.000 euros - (foto 2)
La Diputació porta a terme dues obres de millora de la seguretat viària a Segorbe i Altura per un import de 180.000 euros - (foto 3)
La Diputació porta a terme dues obres de millora de la seguretat viària a Segorbe i Altura per un import de 180.000 euros - (foto 4)

El diputat de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, ha continuat hui la seua ruta per les obres que la Diputació de Castelló està executant a l’Alt Palància a través del Pla 135. Hui ha estat el torn d’Altura i la capital, Segorbe, on s’han adjudicat dues obres de millora de la seguretat viària quantificades en prop de 180.000 euros.

A Altura, amb la companyia de l’alcaldessa de la localitat, Rocío Ibáñez, el diputat ha comprovat el grau de compliment de la construcció del pont que salva la via verda i que solucionarà “la històrica reivindicació de l’Ajuntament de millorar la connexió nord del municipi amb l’autovia Mudèjar, ja que fins ara hi havia un pas d’un sol carril que convertia l’accés en un coll de botella”. Ara, amb aquesta nova infraestructura, ubicada al carrer Calvari, s’ha aconseguit desdoblar el carril, fent de l’antic pont el ramal d’entrada i el nou el d’eixida, el que es vorà traduït en una millor fluïdesa del trànsit i una millor protecció per als vianants que el creuen a diari. El pressupost per a aquesta actuació ha sumat 98.600 euros.

A Segorbe, Ximo Huguet ha comprovat junt amb Mari Carmen Climent, alcaldessa de la localitat, les millores que han vingut aparellades a la reurbanització de l’avinguda Navarro Reverter -l’antiga N234 que travessa la localitat, l’obra de la qual s’ha recepcionat recentment-. La principal milloria que han notat els veïns i veïnes és el canvi de paviment, molt deteriorat pel pas del temps, el que dona ara una major estabilitat i seguretat als conductors. La inversió provincial per a aquesta obra ha estat de 81.136 euros.

Huguet ha destacat que “la Diputació té un paper molt important a l’hora d’ajudar als municipis a que tinguen millors serveis i infraestructures” i ha posat en valor els canvis introduïts a les bases del nou Pla 135 per a augmentar les quantitats destinades als pobles amb menys recursos.

Pujar