20 de setembre de 2020 20/9/20

Cs en la Diputació insisteix en facilitar la implantació d'electrolineres en punts estratègics de la província

Cs en la Diputació insisteix en facilitar la implantació d'electrolineres en punts estratègics de la província - (foto 1)
  • La portaveu, Cristina Fernández, destaca "el repte d'estendre l'ús dels vehicles elèctrics en Castelló per a pal.liar la contaminació"

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de Castelló, Cristina Fernández, ha insistit a "conéixer en quina fase es troba l'elaboració de l'estudi per a facilitar la implantació d'estacions de recàrrega de vehicles elèctrics en punts estratègics de la província". En aquest sentit, la diputada ha recordat que "Cs va presentar una iniciativa al gener de 2017 en la qual s'instava a la creació d'una 'taula per al vehicle elèctric' on es posara en marxa una estratègia consensuada per a la introducció d'aquest transport a Castelló". "Encara que sabem que aquesta taula es va crear en el seu moment, desconeixem en quin punt estem, per això sol·licitarem informació en la pròxima comissió", ha informat la portaveu.

Així doncs, Fernández ha destacat que "la lluita pel desenvolupament sostenible i el respecte pel medi ambient serà un dels eixos centrals de la política de Cs per a aquesta legislatura en la Institució Provincial". "Ens trobem davant un repte que hem d'afrontar com més prompte millor posat que ja arribem tard i la situació s'està agreujant dia rere dia considerablement", ha destacat la diputada. "Esperem doncs que el nou Executiu socialista complisca amb la seua paraula i que les seues promeses es traduïsquen en polítiques reals", ha resolt la portaveu.

Pujar