9 d’abril de 2020 9/4/20

La Diputació de Castelló extrema la seguretat en la recollida de residus als municipis

La Diputació de Castelló extrema la seguretat en la recollida de residus als municipis - (foto 1)
  • La corporació provincial té encomanda la replega de la brossa domèstica de vora 50 localitats de menys de 5.000 habitants

  • El diputat de Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, recorda que les famílies en quarantena han d’evitar separar el reciclatge

MÉS FOTOS
La Diputació de Castelló extrema la seguretat en la recollida de residus als municipis - (foto 2)

La Diputació de Castelló ha extremat les mesures de seguretat en el servei de recollida de residus domèstics que du a terme en la cinquantena de pobles amb menys de 5.000 habitants que tenen encomanada la seua gestió a l’ens provincial. En eixe sentit, el diputat de Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, ha informat que «a partir de l’anunci de l’Estat d’Alarma, s’ha augmentat la freqüència de la neteja de contenidors de deixalles als pobles i s’ha procedit a la seua desinfecció».

Garcia ha dit que el servei està realitzant-se amb normalitat i ha agraït la col·laboració del veïnat. Igualment, ha recordat que «com a mesura preventiva, cal que en aquells domicilis on hi haja persones en quarantena es llancen els residus sense separar al reciclatge i es tanquen les bosses sempre amb guants». Igualment, ha indicat que el material sanitari emprat amb les persones afectades, cal depositar-lo en una bossa a part, llançar aquesta dins de la bossa de la resta i tancar-les sempre amb protecció a les mans.

La resta de llars, poden seguir duent els residus als contenidors de colors. En tot cas, es recomana llançar qualsevol tipus de residu en períodes de dos o tres dies,  fer-ho sempre en els horaris establerts per a tal finalitat i no deixar mai les bosses fora dels contenidors.

La Finestra de la Diputació de Castelló

La Finestra de la Diputació de CastellóEntrar en el especial
Pujar