16 de novembre de 2019 16/11/19

La Diputació de Castelló dóna la benvinguda als 13 joves que s'incorporen al programa d'ocupació EMCUJU 2019

La Diputació de Castelló dóna la benvinguda als 13 joves que s'incorporen al programa d'ocupació EMCUJU 2019 - (foto 1)
  • Durant un any treballaran en diferents dependències i departaments de la institució provincial

MÉS FOTOS
La Diputació de Castelló dóna la benvinguda als 13 joves que s'incorporen al programa d'ocupació EMCUJU 2019 - (foto 2)

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el diputat de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, han donat avui la benvinguda als 13 joves menors de 30 anys que, durant un any, treballaran en diferents dependències i departaments de la institució provincial gràcies al programa de contractació de personal jove qualificat EMCUJU, promogut per la Generalitat Valenciana amb finançament del Fons Social Europeu.

Aquesta ajuda ha permès la contractació en pràctiques durant 12 mesos de graduats universitaris en comunicació audiovisual, periodisme, gestió i administració pública, informàtica, arquitectura tècnica i dret i també joves procedents de formació professional, concretament de les àrees d'administració i finances i de la informàtica.

Tant José Martí com Pau Ferrando han animat els joves a demostrar el seu talent i vàlua professional i personal i a posar-la a la disposició de la gent de Castelló. En aquest sentit, han reconegut la labor desenvolupada per l'àrea de Promoció Econòmica per a gestionar totes les sol·licituds i confien que es creuen sinergies i intercanvi de coneixements en benefici de la provincia.

ocultar
La Diputació de Castelló dóna la benvinguda als 13 joves que s'incorporen al programa d'ocupació EMCUJU 2019
Pujar