1 de desembre de 2020 1/12/20

La Diputació aprofundeix en les noves tendències en l’organització d’esdeveniments esportius amb un cicle de conferències

La Diputació aprofundeix en les noves tendències en l’organització d’esdeveniments esportius amb un cicle de conferències - (foto 1)
  • La diputada Tania Baños convida el món de l’esport provincial a participar en les cinc conferències telemàtiques, que aposten per aprofitar les oportunitats en temps de crisi

La Diputació de Castelló ha preparat per a la primera quinzena de juliol un cicle de ‘webinars’ dirigits a presentar al món esportiu castellonenc les últimes tendències en l’organització d’esdeveniments esportius i les noves formes de patrocini nascudes de la necessitat d’adaptar-se a la nova realitat pel coronavirus. La primera de les sessions començarà aquest mateix dimarts dia 30, com així ho ha avançat la diputada d’Esports, Tania Baños, qui ha destacat que «portem setmanes preparant aquest cicle amb el que també pretenem donar ales al nostre teixit esportiu perquè seguint la normativa vigent vagen reactivant l’agenda d’esports provincial».

Baix el títol de ‘El patrocini i l’organització d’esdeveniments esportius en la nova normalitat’, el cicle de conferències, que seran completament telemàtiques, comptarà amb la participació de professionals del món esportiu, jurídic i del màrqueting. Pel que fa als continguts, la titular de l’àrea d’Esports ha volgut destacar que «aprofundirem en en el concepte que cal apostar per aprofitar les oportunitats en temps de crisi, perquè hi han i poden revolucionar la forma en què plantegem i consumim l’esport».

Baños ha animat a directius, empleats de clubs esportius, promotors d’esdeveniments, tècnics d’esport locals i esportistes a que se sumen a aquesta iniciativa. A més a més, ha afegit, «he de dir que comptarem amb totes elles i ells a l’hora d’enriquir les sessions, ja que s’obriran debats i hi haurà espai perquè cadascú compartisca les seues experiències». Les inscripcions s’han de fer a través del correu apuig@dipcas.es detallant les dades de la persona o persones interessades. Una vegada inscrits es facilitaran les instruccions per a participar en les conferències.

Programa de les conferències

- 30 de juny, a les 17.30 hores, ‘La indústria de l’esport en l’era post-covid’, per Marc Menchen, fundador del portal Palco 23.

- 2 de juliol, a les 17.30 hores, ‘Marc legal de l’esport en la nova normalitat’, impartit per Irene Aguilar, adjunta de la Direcció de Iusport i assessora jurídica especialitzada en dret esportiu.

- 7 de juliol, a les 17.30 hores, ‘Post-patrocini esportiu: les noves dinàmiques entre patrocinadors i patrocinats’, impartit per Pascual Martínez, director de patrocinis de McCann Erickson España.

- 9 de juliol, a les 17.30 hores, ‘Marques, consumidors i públics: nous rols en una nova època’, impartit per Guillermo Sanahuja, consultor en comunicació, esport i màrqueting i professor de la Universitat Jaume I.

- 14 de juliol, a les 17.30 hores, ‘Les xarxes socials davant el nou consumidor’, impartit per Albert Valero, digital manager de Movistar Team de Ciclisme.

- Sense data. Col·loqui: ‘L’esport castellonenc en la nova normalitat’, amb l’esport local com a protagonista.

Pujar