28 de maig de 2020 28/5/20

Per al dimecres, alerta taronja per temporal marítim a la província de Castelló

Per al dimecres, alerta taronja per temporal marítim a la província de Castelló - (foto 1)
  • Les ones poden alcançar els cinc metres d'altura

El litoral de la província de Castelló estarà en alerta taronja aquest dimecres dia 4 durant aproximadament vint hores, des de les dotze de la matinada fins a les huit de la vesprada, on hi haurà vent del nord i nord-est amb força de 7 a 8 i amb ones de 3 a 5 metres d'altura, segons l'Agència Estatal de Meteorologia.

Així mateix, també s'esperen precipitacions generalitzades, localment fortes i persistents, on es podrà acumular en una hora més de 20 mm i amb ratxes màximes de fins a 80 km/h.

Respecte a les temperatures, es mantindran amb pocs canvis o amb lleugers ascensos, tenint Burriana 15° de màxima, seguida de la Vall d'Uixó, Vinaròs i Castelló amb 14° i ja molt per darrere estarà Morella amb 6°. La capital dels Ports tindrà les temperatures mínimes amb 2° i la resta fregaran els 7, 9 o 10 graus de mínima.

Per al dijous es manté l'alerta groga per fenòmens costaners, havent-hi pluges localment fortes en el litoral sud de València i nord de Castelló. Així que ves amb compte si té pensat eixir de casa i, sobretot, no oblides abrigar-te i agafar paraigua.

Pujar