6 de juliol de 2020 6/7/20

El diàleg com a eina de treball en la nova Diputació de Castelló

El diàleg com a eina de treball en la nova Diputació de Castelló - (foto 1)
  • José Martí aposta per aconseguir un clima de treball de consens

  • La diputació celebra la seua primera Junta de Portaveus

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mantingut sengles reunions de treball amb els portaveus dels dos grups de l'oposició, Partit Popular i Ciutadans, per a traslladar-los la seua total disposició a mantindre durant el present done el mandat un clima de “diàleg i consens” en la gestió de la institució durant aquests quatre anys.

José Martí s'ha reunit d'una banda amb el portaveu i la portaveu adjunta del grup popular, Vicent Sales i Elena Vicente-Ruiz, respectivament, i per un altre amb la portaveu de Ciutadans, Cristina Fernández, en el que ha sigut una primera presa de contacte oficial. Amb posterioritat, els grups polítics han mantingut la primera reunió de la Junta de Portaveus, prèvia al ple ordinari que celebrarà la corporació provincial dimarts que ve 23 de juliol.

Est ha sigut una presa de contacte d'una Junta que ha comptat amb la presència del president, José Martí; la vicepresidenta, Patrícia Porta, així com Santi Pérez i Ruth Sanz com a portaveu i portaveu adjunta socialista, respectivament; Ignasi Garcia, portaveu de Compromís; Vicent Sales i Elena Vicente Ruiz, del Partit Popular, i Cristina Fernández, de Ciutadans.

 

La Finestra de la Diputació de Castelló

La Finestra de la Diputació de CastellóEntrar en el especial
Pujar