elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Denuncien pintades en les cadires gegants de l'interior de Castelló

Denuncien pintades en les cadires gegants de l'interior de Castelló
  • Des de Plana de l’Arc han condemnat la “falta de civisme” després de les pintades i els escrits de “Espanya” i “Vox”

MÉS FOTOS
Denuncien pintades en les cadires gegants de l'interior de Castelló - (foto 2)

Dues setmanes després de la col·locació de set cadires gegants en diversos municipis de l'interior de Castelló situats a la Plana de l’Arc, algunes de les majestuoses cadires han sigut víctimes de la mà de l'home.

En algunes d'elles es pot veure un cor en un dels caragols, una carita somrient, s'han pintat les lletres i s'ha escrit en el suport les paraules “Espanya” i “Vox”.

Des de Plana de l’Arc han denunciat les pintades en les seues xarxes socials i han condemnat “la falta de civisme demostrada per alguna persona o grup de persones que han danyat una de les escultures del Museu a l'aire lliure de la Plana de l´Arc, tan sols dues setmanes després de la seua col·locació”.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Plana de l'Arc (@planadelarc)

Així mateix, han assegurat que aquestes pintades danyen a la pròpia escultura i “tot el treball posat en ella, danyen la imatge d'un projecte realitzat amb moltíssima il·lusió i que ha atret i confiem que continuarà atraient visitants als set pobles que conformen la Plana de l´Arc”.

Per això, han fet una crida a les persones que estan visitant les cadires o tenen previst realitzeu-lo en els pròxims dies. “Les set cadires estan pensades per a romandre en el seu lloc de manera indefinida. És per això, que convidem a visitar-les de manera tranquil·la, respectant l'entorn en el qual estan i optant en la mesura que siga possible, per fer-lo a peu o amb bicicleta”.

També el senador per Compromís, Carles Mulet, ha denunciat aquests actes a través del seu compte de Twitter.

Pujar