3 de desembre de 2020 3/12/20

El PP demana la suspensió temporal del cobramet de tots els tributs

El PP demana la suspensió temporal del cobramet de tots els tributs - (foto 1)
  • La mesura, que eleva a la Diputació Provincial, planteja deixar en suspens qualsevol cobrament del servei de recaptació a les persones i a empreses

El Partido Popular de la Diputació Provincial ha proposat a PSPV i Compromís la suspensió temporal del cobrament de tributs. La institució, que presta aquest servei a molts ajuntaments, “té l'oportunitat de promoure una acció directa que beneficie als qui no tenen garantida la seua nòmina perquè presten serveis que en aquests moments han sigut tancats com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus”.

Salvador Aguilella, diputat provincial del PP, ha assenyalat que aquesta “és una de les mesures que hem oferit als qui hui governen la institució perquè siguem útils a la nostra província en un moment d'extrema gravetat”. L'estat d'alarma declarat el passat 14 de març, “ens obliga a actuar i no estar de braços plegats”. Perquè cada dia que passa és una pèrdua econòmica per a Pimes, autònoms i comerciants. I també per a famílies, que han vist com les seues empreses els sotmetien a un ERE o a un ERTE, “retallant nòmines i generant situacions econòmiques complicades a nivell domèstic”.

“La nostra mà tendida perquè les nostres famílies afronten aquesta situació sense més pressió fiscal”. Per aquest motiu, considera Aguilella, “és el moment d'habilitar mesures excepcionals que estiguen a l'altura dels qui tenen responsabilitats de govern per a alleujar, en la mesura del possible, aquesta crisi no sols sanitària, sinó també econòmica”.

Per a Aguilella, “és fonamental que remem tots en la mateixa línia, però que ho fem amb accions útils i eficaces. Perquè si el primer és la salut, i aquest confinament ha de servir per a garantir-la, no podem descurar altres mesures que ja està reclamant la ciutadania i que des de les institucions haurien d'estar ja ateses”. “És fonamental que ens anticipem a les necessitats perquè afortunadament la Diputació Provincial disposa de recursos més que suficients per a atendre el conjunt de necessitats que aquesta pandèmia ha generat”.

Pujar