24 de novembre de 2020 24/11/20

Cs demana a Barceló accelerar el pagament de las productivitats als facultatius de l'Hospital Provincial

Cs demana a Barceló accelerar el pagament de las productivitats als facultatius de l'Hospital Provincial - (foto 1)
  • La diputada autonòmica per Castelló, Merche Ventura, insisteix en "la falta de personal en els centres de salut"

La diputada autonòmica de Ciutadans (Cs) per la província de Castelló, Merche Ventura, ha demanat a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, després de la seua presa de possessió "accelerar el pagament de la productivitat als facultatius de l'Hospital Provincial". "Cal recordar que la plantilla encara no ha percebut el complement de 2017, malgrat les promeses per part del director de Recursos Humans de la Conselleria a través d'un escrit ratificat l'1 de juny de 2018", ha assenyalat Ventura, qui ha afegit que "aquest silenci administratiu ha portat al fet que fins i tot el Síndic de Greuges denuncie la vulneració d'un dret bàsic i advertisca que en un mes ha de remetre un informe en el qual manifeste l'acceptació de la recomanació o les raons que estima per a no acceptar-les".     

Així mateix, la també portaveu provincial ha insistit en "la falta de personal dels centres d'atenció primària que s'aguditzarà especialment durant el període estival". "Esperem una resposta ràpida i contundent a aquest problema per part de Barceló ja que el temps se'ns tira damunt", ha manifestat la diputada. 

Finalment, Ventura ha desitjat que "la segona part del Botànic no siga tan desastrosa per a la sanitat castellonenca i que, en aquest sentit, l'Hospital Provincial torne a ser un centre de referència, es recupere l'ambulatori Verge de Gràcia a Vila-real, s'establisca un servei d'hemodiàlisi a l'Hospital de La Plana i a Vinaròs o es garantisca el personal adequat en tots els hospitals".

Pujar