3 de desembre de 2020 3/12/20

El PP defensa la “gestió eficaç” dels alcaldes del PP en el Maestrat enfront del “fracàs” del PSOE

El PP defensa la “gestió eficaç” dels alcaldes del PP en el Maestrat enfront del “fracàs” del PSOE - (foto 1)
  • La secretària general posa en valor les mesures pioneres dels alcaldes del Maestrat i la gestió eficaç dels 65 alcaldes de la província

La secretària general del PP a la província de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha posat de manifest hui “la impecable labor” dels alcaldes del PP a la província de Castelló. La popular ha exemplificat que “a la comarca del Maestrat, per exemple, els alcaldes del PP van ser els primers a posar mesures extraordinàries enfront del fracàs del PSOE”.

La secretària general ha advertit que “alcaldes que han sigut els primers a desinfectar els carrers, a prendre mesures econòmiques i socials, han sigut els primers a la comarca a posar en marxa serveis de voluntariat, per exemple”.

Vicente-Ruiz explica que alcaldes com l'alcaldessa de Canet lo Roig, Sant Jordi, Sant Rafael, Alcalà, Peníscola, Salzadella o Xert “són un exemple de gestió eficaç i d'estar al costat dels seus veïns” mentre “l'esquerra ha demostrat que no sap gestionar mentre els nostres alcaldes s'han bolcat, han repartit màscares i, sobretot, han fet al pas al capdavant per a frenar aquesta pandèmia”.

La responsable popular adverteix que “el Govern ha fracàs en aquesta gestió i ni tan sols ha sabut encara fer test massius entre la població, la Generalitat ha fracassat també i són els alcaldes els que estan solucionant problemes i atesos els veïns”.

La secretària general ha traslladat la seua enhorabona “als 65 alcaldes del PP de la província que estan en primera línia, de totes les comarques, des de Catí, a Portell de Morella, passant per Onda, Segorbe, Moncofa, Alfondegilla, La Llosa, Benicàssim… Tots estan donant el millor de si mateixos i demostrant com es gestiona i com s'ha d'estar ara al costat de les persones”.

Pujar