5 de desembre de 2020 5/12/20

El PP defensa una baixada massiva d'impostos per a Castelló

El PP defensa una baixada massiva d'impostos per a Castelló - (foto 1)
  • Els populars plantegen baixades d'IRPF i de l'Impost de Societats, així com un suport explícit al sector dels autònoms

El Partit Popular de Castelló ha aprofitat el primer dia de campanya electoral per a recordar que una de les principals apostes del PP passa per una baixada d'impostos massiva que beneficie, sobretot, als autònoms i a la creació d'ocupació. Tal com ha explicat hui el candidat nacional del *PPCS, Óscar *Clavell, “quan Pablo Casado siga president baixarem l'IRPF per davall del 40% i l'Impost de Societats per davall del 20%”.

Una baixada d'impostos centrada en la creació d'ocupació i a reactivar l'economia davant l'evident desacceleració econòmica que hi ha a Espanya”. Al mateix temps, el PP aprovarà deduccions per a joves i famílies amb fills, així com suprimir impostos com el de Successions, Donacions i Patrimoni.

*Clavell ha explicat que “l'únic partit amb experiència de Govern i l'únic que ha demostrat de manera sobrada que és un partit solvent, que sap gestionar i que ha tret a Espanya ja dues vegades de la crisi és el PP”.

El diputat nacional ha recordat que “per desgràcia s'ha tornat a destruir ocupació, s'ha frenat la concessió d'hipoteques, la venda d'habitatges s'ha desplomat, cauen les exportacions i les infraestructures estan bloquejades”.

Per això, “des del PP proposem un suport real als autònoms, que són els herois que mantenen el país” i una aposta per la contractació per a “donar un colp de timó a la situació”.

 

Pujar