elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El covid repunta aquest octubre a Castelló: 685 nous contagis i les UCI es multipliquen per 6

El covid repunta aquest octubre a Castelló: 685 nous contagis i les UCI es multipliquen per 6
  • La província ha sumat cinc nous morts en les últimes tres setmanes

La pandèmia està marcant a Castelló un octubre de repunts. Segons les dades que facilita la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a la província han augmentat els contagis en les últimes setmanes, s'han duplicat els ingressos i sextuplicado les hospitalitzacions en la unitat de crítics i han mort cinc persones més.

Així, fins al divendres 8 d'octubre a la província de Castelló sumava 53.235 persones contagiades des de l'inici de la pandèmia, una xifra que ha augmentat fins als 53.920 castellonencs contagiats el passat 22 d'octubre. Això suposa que en tres setmanes, la província de Castelló suma 685 nous contagis de covid.

I és que dia a dia el nombre de contagis ha mostrat dades de repunt importants. Destaca que el divendres 8 d'octubre, Sanitat va comunicar 55 nous casos, mentre que el passat 22 d'octubre, la xifra de nous positius va pujar a 93.

Significatiu, i preocupant, és l'augment de les persones hospitalitzades per coronavirus als hospitals de la província. Si el 8 d'octubre havien 27 persones ingressades en els centres hospitalaris, 2 d'elles en UCI; el 22 d'octubre aquesta xifra augmentava a 67 pacients ingressats, 13 d'ells en UCI. Això suposa que les hospitalitzacions s'han més que duplicat, però els ingressos en UCI s'han sextuplicado.

Quant al número de morts, en les tres setmanes d'octubre, la província de Castelló ha sumat 5 decessos per covid.

Pujar