1 de desembre de 2020 1/12/20

El COVID-19 a Castelló: 5 nous positius i zero morts per quart dia consecutiu

El COVID-19 a Castelló: 5 nous positius i zero morts per quart dia consecutiu - (foto 1)
  • La província suma 3 contagis respecte al dissabte

La província de Castelló ha registrat en les últimes vint-i-quatre hores 5 nous positius en coronavirus, la qual cosa suposa 3 casos més respecte al dissabte. Malgrat això, per quart dia consecutiu cap dels hospitals provincials han lamentat cap defunció.

Així es desprén de les dades oferides aquest diumenge per la Conselleria de Sanitat, segons els quals a nivell autonòmic s'ha produït un lleu descens dels contagis i 3 persones han mort a causa del virus.

A nivell provincial la situació als hospitals és la següent: el nombre de malalts hospitalitzats per coronavirus és de 14, dels quals 4 es troben en estat greu en l'UCI. En total, sumant la realitat de les tres províncies, el nombre de persones ingressades és de 216 i mentre que en l'UCI són 32 els pacients.

En la mateixa línia, s'han registrat des de l'última actualització 54 altes, que eleven a 10.866 el total des que va començar la pandèmia en la Comunitat Valenciana. Aquesta xifra suposa més del 70% de tots els casos detectats.

D'altra banda, referent a les defuncions en les últimes hores la província de Castelló guanya per quart dia consecutiu una altra xicoteta batalla al virus sense haver de lamentar cap pèrdua. Des de l'inici de la pandèmia han sigut 212 les persones que han mort a causa d'aquesta malaltia a la província.

Finalment, referent a la situació de les residències continuen havent-hi positius en 12 centres de majors de la província i 8 es troben baix vigilància activa de Sanitat.

Pujar