elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà treballa en una programació d'agost amb esdeveniments adaptats per a evitar aglomeracions

Les Coves de Vinromà treballa en una programació d'agost amb esdeveniments adaptats per a evitar aglomeracions
  • L'Ajuntament està planificant una sèrie d'actes de caràcter cultural dirigits a tots els públics

Les Coves de Vinromà està treballant en una programació per al mes d'agost amb esdeveniments adaptats a la situació de pandèmia i seguint les indicacions marcades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Així mateix, aquesta programació inclourà propostes per a tots els públics i conservarà esdeveniments propis de les festes com el concert de la Unió Musical Covarxina i el castell de focs artificials. Amb la finalitat d'evitar aglomeracions, el consistori està planificant una sèrie d'actes de caràcter cultural.

Aquest format no comptarà amb la figura de la regina i les dames, de manera que la previsió és poder reprendre la celebració de les festes patronals en el 2022.

“Encara que tots tenim ganes de reprendre les rutines habituals, hem d'adaptar-nos a la situació evitant els actes més multitudinaris tal com ha establit la Generalitat Valenciana. Per això, celebrarem esdeveniments que no suposen risc d'aglomeracions, els quals estaran subjectes a les mesures marcades per les autoritats sanitàries”, ha matisat l'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos.

 

Pujar