elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà tanca el 2019 complint amb la regla de despesa i d'estabilitat pressupostària

Les Coves de Vinromà tanca el 2019 complint amb la regla de despesa i d'estabilitat pressupostària
  • L'informe del Ministeri d'Hisenda confirma que l'economia municipal compleix amb la Llei Orgànica 2/2012

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha tancat el 2019 complint amb els objectius de la regla de la despesa i d'estabilitat pressupostària, segons indica l'informe d'avaluació del Ministeri d'Hisenda corresponent a l'últim quatrimestre de l’any passat.

Aquest informe confirma que la situació de l'economia municipal compleix amb la Llei Orgànica 2/2012 respecte a les variables de despeses i ingressos i, per tant, s'ajusta a la normativa estatal referida a les administracions públiques.

‘Aquestes dades econòmiques confirmen que estem treballant en la direcció adequada. De fet, els nostres pressupostos sempre prioritzen la millora de la qualitat de vida de les persones i busquen inversions d'altres administracions per a compensar les limitacions pròpies de la capacitat econòmica d'un municipi com el nostre. Es tracta de buscar fórmules que reverteixquen en el benestar i l'augment de serveis a la ciutadania, però que alhora compleixquen amb les exigències econòmiques que marca la llei’, ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

Pujar