25 de setembre de 2020 25/9/20

Les Coves de Vinromà repararà les humitats de la coberta de l'edifici del Centre de Dia

    L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà iniciarà en els pròxims dies els treballs de reparació de la coberta del Centre de Dia "Germans Folch i Traver" amb l'objectiu de realitzar un correcte manteniment d'aquest edifici municipal i solucionar les humitats detectades després dels episodis de pluja.

    Aquesta actuació va a permetre condicionar aquestes instal·lacions, la primera planta de les quals disposa d'11 apartaments adaptats totalment acabats a falta de ser moblats, l'ús dels quals s'està estudiant juntament amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

    L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, mantindrà una segona reunió pròximament amb la directora territorial de la Conselleria d'Igualtat per a concretar les possibles fórmules que permeten posar en marxa aquest projecte.

    Mònica Nos ha assenyalat que "aquestos treballs són necessaris per a mantenir l'edifici en perfectes condicions. Una de les nostres prioritats és donar un ús als diferents edificis municipals, pel que estem treballant per posar en marxa aquestos apartaments adaptats i complementar així el servei que ofereix el Centre de Dia".

    Pujar