elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà realitza treballs de neteja en la zona del riu per a afavorir l'eixida d'aigües en cas de temporal

Les Coves de Vinromà realitza treballs de neteja en la zona del riu per a afavorir l'eixida d'aigües en cas de temporal
  • Aquestes tasques estan desenvolupades per 6 peons forestals contractats mitjançant una subvenció de 66.000 euros sol·licitada a LABORA

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà està fent treballs de neteja en la zona nord del riu i el barranc amb la finalitat de tindre en condicions aquest punt i afavorir així l'eixida d'aigües davant possibles episodis de fortes pluges.

Aquestes tasques de prevenció d'inundacions les estan duent a terme 6 peons forestals contractats mitjançant la subvenció EMERGE 2020 i el programa Avalem Experiència, ajuda de 66.000 euros sol·licitada al Servei Valencià d’Ocupació i Formació-LABORA.

Aquests operaris estan desenvolupant treballs de desbrossament amb maquinària i continuaran efectuant aquest tipus de manteniment forestal durant un total de 7 mesos.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha destacat que “l'obtenció d'aquesta subvenció ens permet oferir oportunitats laborals entre les persones desocupades del municipi i mantindre en condicions la zona del riu per a previndre inundacions en cas de temporal”.

Pujar