elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà programa una xarrada per a apropar a la ciutadania noves experiències de recuperació de les terres

Les Coves de Vinromà programa una xarrada per a apropar a la ciutadania noves experiències de recuperació de les terres
  • La proposta, prevista per al 22 d'octubre a la Casa de la Cultura, oferirà diferents casos d'èxit lligats al sector agrari

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha programat una xarrada informativa per a aproximar a la ciutadania noves fórmules orientades a la recuperació dels cultius autòctons en desús, que se celebrarà el pròxim 22 d'octubre a la Casa de la Cultura.

La proposta aproparà al públic les iniciatives dels bancs de terres, així com diferents experiències d'èxit comptades pels seus protagonistes que posen de manifest noves alternatives lligades al sector agrari.

La xarrada comptarà amb els ponents Isaac Lara (La Niuada) i Blas Agut (Mar de Boires) i està emmarcada en els “Projectes de Mobilització del Coneixement” promoguts per la Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha afirmat que “animem als veïns i veïnes a acudir a aquesta xarrada en la qual es donaran a conéixer noves formes de recuperació de les terres per a una continuïtat en el sector agrari, ja que en el nostre municipi disposem de cultius autòctons que s'estan revaloritzant i que poden constituir una alternativa socioeconòmica”.

Pujar