elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà programa activitats amb dones referents per als escolars i els majors del municipi

  • Aquestes propostes es duran a terme amb una subvenció de 3.300 euros del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà està treballant en diferents propostes de xarrades formatives contra la violència de gènere dirigides als escolars i a les persones majors del municipi amb el propòsit de conscienciar en la igualtat a través de l'experiència de dones referents.

Shandy Barbosa, una de les jugadores d’handbol més destacades del panorama nacional i internacional, protagonitzarà l'activitat orientada a l'alumnat del CEIP La Moreria, mentre que la primera pilot militar i entrenadora professional de futbol Patricia Campos serà l'encarregada d'impartir la xarrada a les persones majors. Així mateix, tots dos esdeveniments plantegen la necessitat social de la igualtat per raons de sexe o raça i busquen transmetre valors com la superació i la solidaritat.

Aquestes activitats, que es realitzaran seguint les mesures COVID-19 vigents, estan emmarcades en una subvenció de 3.301,21 euros del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

“És important que la vivència de dones referents arribe a la societat per a avançar en matèria d'igualtat. Amb aquest format de xarrades formatives contribuim a visibilitzar exemples femenins d'esforç i èxit i els apropem tant a les futures generacions com al col·lectiu de persones majors”, ha afirmat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

Pujar