elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà oferirà el taller olfactori “Olor de Castelló” el pròxim 30 de maig

Les Coves de Vinromà oferirà el taller olfactori “Olor de Castelló” el pròxim 30 de maig
  • La proposta tindrà lloc a l'Església Vella i consta de la visita a l'exposició del perfumista Ernesto Ventós, a més d'incorporar una experiència olfactòria

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha programat un taller olfactori amb motiu de l'exposició “Olor de Castelló: Percepcions Olfactòries de la Col·lecció olorVISUAL”, proposta per a tots els públics que tindrà lloc a l'Església Vella del municipi el pròxim 30 de maig.

El taller s'ha organitzat amb la col·laboració de la Fundació Caixa Castelló i consta d'una visita dinamitzada a l'exposició de la Fundació del perfumista Ernesto Ventós, que en la seua segona part incorpora una experiència olfactòria lligada al contingut d'aquesta mostra centrada en la història de Castelló a partir dels seus cultius més significatius. La garrofa, les taronges, l'arròs i el cànem, així com l'olor de mar i port formen part d'aquest recorregut sensorial.

El taller gratuït començarà a les 11.00 hores, té una duració aproximada de 40 minuts i les persones interessades han d'inscriure's prèviament acudint a l'Ajuntament o a través del telèfon 964 426 009. El públic assistent haurà d'usar màscara i respectar els protocols de seguretat vigents.

 

Pujar