elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà ofereix una àmplia programació amb activitats per a tots els públics durant el mes d'agost

  • Els actes organitzats s'adaptaran a les mesures per a la prevenció de la COVID-19 vigents

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ofereix una completa programació d'activitats adaptades als protocols vigents per a la prevenció de la COVID-19 durant el mes d'agost.

La programació recull prop de 10 propostes de caràcter cultural i esportiu per a tots els públics. En concret, el públic infantil i juvenil podrà gaudir de soccer balls, un taller de drons, una escape hall, una volta amb bici o un parc infantil.

Les propostes culturals i musicals també destaquen en el programa amb un espectacle de màgia, un monòleg a càrrec d'Òscar Tramoyeres, un concert de la Unió Musical Covarxina i l'actuació de The Carruans. A més, per a aquest mes també s'han organitzat esdeveniments esportius com una marxa senderista nocturna o un partit de futbol femení entre el Vila-real CF "B" i el CD Onda.

Així mateix, la programació d'agost finalitzarà amb un castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Tomàs tal com es fa en la tradicional celebració de les festes patronals que enguany no s'ha pogut desenvolupar a causa de la situació sanitària.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que "les ganes de tornar a les celebracions tradicionals no han de fer que baixem la guàrdia davant la COVID-19. En aquests moments les autoritats sanitàries encara no permeten aquest tipus de celebracions, per això hem organitzat una programació amb esdeveniments adaptats als protocols vigents".

Pujar