elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà obri el termini de contractació de dos socorristes i un monitor de piscina

    L'Ajuntament de Coves de Vinromà contractarà amb caràcter temporal a dos socorristes i a un monitor d'esport, oci i temps lliure amb la finalitat d'oferir un servei als usuaris de la piscina municipal que garantisca la seguretat, el bon ús de la mateixa i la pràctica esportiva al voltant d'ella.

    L'alcaldessa del municipi, Mónica Nos, considera que és “un servei necessari que com tots els anys cobrim amb persones competents i formades, a les quals els estem oferint també una oportunitat de treball remunerat durant l'estiu”. El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i finalitzarà el 15 de maig. La contractació es realitzarà per concurs de mèrits i té caràcter temporal, entre els mesos de juny i setembre.

    Per al lloc de socorrista s'estableix un contracte temporal de tres mesos, amb jornada de 5 hores en torns de matí o vesprada, i per al lloc de monitor es planteja un contracte d'un mes i jornada completa de 7 hores. En els dos casos és requisit que acrediten la seua capacitació per al lloc.

    Les persones interessades poden obtindre més informació en el consistori i l'anunci i la instància per a presentar la sol·licitud es poden trobar en la seu electrònica de la pàgina web municipal.

    Pujar