elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà obri el procés selectiu per a optar a 5 ofertes de treball de socorristes i monitor de natació

  • Les persones interessades poden consultar les bases reguladores en el web municipal i presentar les sol·licituds fins al 27 de maig

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha convocat el procés selectiu per a optar a 5 ofertes de treball de socorristes i monitor de cursos de natació amb l'objectiu de cobrir aquestos serveis de la piscina municipal durant la campanya estival.

Totes dues convocatòries estan orientades a la contractació de 4 socorristes i 1 monitor/a d'esport, oci i temps lliure, de manera que els requisits a complir per les persones aspirants poden consultar-se en les bases reguladores publicades en la Seu Electrònica del web municipal www.lescovesdevinroma.es.

Així mateix, el procediment de selecció atén el sistema de concurs de mèrits i el termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 27 de maig.

“Amb aquestes dues convocatòries continuem generant ocupació entre els joves i preparant la piscina municipal per a la temporada estiuenca. La nostra intenció és garantir un servei de vigilància de qualitat amb dos socorristes per torn i atendre la demanda de cursos de natació”, ha explicat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

Pujar