elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà millorarà el Centre de Dia Germans Folch i Traver amb l'adquisició de mobiliari

Les Coves de Vinromà millorarà el Centre de Dia Germans Folch i Traver amb l'adquisició de mobiliari
  • El consistori ha aconseguit una subvenció de 2.409,09€ de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a la compra de l'equipament

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obtingut una subvenció de 2.409,09€ de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que es destinarà a cobrir el 100% de la compra de mobiliari nou per al Centre de Dia "Germans Folch i Traver" amb la finalitat d'atendre les necessitats del centre.

En concret, s'adquiriran una rentadora i una assecadora, així com mobiliari per a la terrassa amb la finalitat de sumar comoditat a les estades de l'exterior i millorar la qualitat de vida dels usuaris i usuàries. A més, ha sol·licitat una altra ajuda la resolució positiva de la qual possibilitaría la reparació d'una de les rampes d'accés.

"Amb aquesta subvenció podem atendre les necessitats del centre, dotant-los de nou equipament i millorant així el benestar tant dels usuaris i com les persones que treballen en el centre, la qual cosa és una prioritat per a aquest Ajuntament", ha explicat l'alcaldessa, Mònica Nos.

Pujar